persianas enrollables girona

Avantatges de les persianes enrotllables

Les persianes enrotllables combinen molt bé amb qualsevol mena d’ambient i decoració, són molt pràctiques, permeten il·luminar i ventilar els espais interiors, així com bloquejar totalment la radiació solar en el moment que es desitgi, s’han posicionat com una opció molt interessant pels avantatges que ofereix, entre els quals ressalten:

  • Poden utilitzar-se en diferents ambients tant en habitatges com oficines i locals comercials, gràcies a que es fabriquen en una gran varietat de teixits i colors, fins i tot poden personalitzar-se amb la imatge de marca de l’empresa o negoci o qualsevol altre imatge que es desitgi.
  • La seva instal·lació és senzilla, són pràctiques i ocupen molt poc espai, són fàcils de mantenir i es poden rentar amb una solució d’aigua i sabó, es fabriquen en materials de molt alta qualitat el que garanteix la seva gran durabilitat.
  • Es fabriquen en diferents materials com a làmines de PVC, làmines d’alumini extrusionat, làmines de fusta, la qual cosa garanteix un alt nivell d’aïllament acústic i lumínic.
  • Permeten controlar el nivell de radiació solar que entra als espais interiors i crea un aïllament efectiu contra els elements ambientals, la qual cosa ajuda a mantenir en bon estat per més temps els mobles, cortines, parets i sòls de l’estada. A més per la seva àmplia varietat de colors i textures poden combinar a la perfecció amb el mobiliari i la decoració.
  • Pel seu disseny minimalista i senzill, el seu alt nivell de funcionalitat i la comoditat que brinden les persianes enrotllables ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu, molt superior a les dels altres tipus de persianes existents en el mercat actual.