limpiar mosquitera sumace

Com cuidar i netejar la teva mosquitera

Les mosquiteres estan fabricades en materials d’alta qualitat que garanteixen la seva durabilitat, no obstant això, és necessari netejar-les de manera periòdica i adequada per a assegurar que es conservin en excel·lent estat, ja que en estar exposades als elements ambientals i a l’acció de diversos insectes poden sofrir una deterioració precoç.

Per a assegurar que la teva mosquitera pugui ser netejada amb facilitat és important que t’asseguris al moment de la seva instal·lació que pugui desmuntar-se, així podràs portar-la a un lloc més adequat on puguis utilitzar una mànega o una netejadora d’aigua a pressió, la qual cosa facilita ensabonar les malles i aclarir-les.

Si la teva mosquitera no és desmuntable o prefereixes netejar-les en la seva ubicació necessites una galleda, un drap que no deixi anar pelusses o una baieta de microfibra, un fregall, un raspall de dents i un raspall suau, necessitaràs també comptar amb sabó i amoníac.

Prepara una solució amb aigua, sabó i amoníac, humiteja amb ella la teva mosquitera, amb el raspall suau frega amb cura tota la superfície de la malla amb moviments circulars, per a realitzar la neteja en els racons i àrees de difícil accés utilitza el raspall de dents, aquest procés has de realitzar en tots dos costats de la mosquitera.

Si has desmuntat la teva mosquitera pots aclarir utilitzant abundant aigua, després lleva l’excés d’aigua amb el drap o la baieta, si la mosquitera no ha estat desmuntada aclareix utilitzant la baieta humitejada, fes-ho de dalt cap avall i per tots dos costats. Aclareix regularment la baieta amb aigua neta per a llevar la brutícia acumulada en ella.