Cortines antimosques a Girona

Per combatre les mosques no cal fer ús de repel·lents o insecticides que poden generar afeccions de la pell o fins i tot respiratòries als més petits de la casa.

Per als qui ja no saben què fer contra aquests molestos insectes, les cortines antimosques són la solució més efectiva.

Com funcionen les cortines antimosques?

Són cortines elaborades en diferents materials que a més de resultar perfectes per separar espais, també actuen com el millor filtre per evitar que les mosques i altres insectes molestos entrin a la casa.

Ja no caldrà mantenir les portes i finestres sempre tancades, ara es podran mantenir obertes i tot i així continuar conservant la llar lliure d’insectes. A més, segons el tipus de cortina, aquestes fins i tot poden garantir que l’espai continuï sent privat.

Tipus de cortines antimosques segons material d’elaboració

Cortines de PVC: Aquesta és una de les més comercialitzades a causa de la seva eficiència, durada i baix cost, a més aquestes cortines ofereixen un plus i és que també generen aïllament tèrmic a la llar.

A Sumace les cortines antimosques Eivissa, Gaudí, entre d’altres, estan elaborades amb PVC.

Cortines d’alumini: Aquestes poden resultar de més cost que les anteriors, però a causa del material de fabricació són de més qualitat i per descomptat la seva vida útil és més extensa. Les cortines antimosques Tamariu són una mostra d’aquest tipus de cortines disponibles a Sumace.

Bambú i plàstic són altres dels materials en què es poden elaborar les cortines antimosques, les primeres aporten molta elegància i les segones, a causa de la seva transparència, permeten aprofitar al màxim la llum natural durant el dia.

Sense importar el tipus de cortina antimosques que es busqui, si el que es vol és qualitat, estètica i durabilitat, el millor lloc per comprar cortines antimosques a Girona és Sumace.