Cortines antimosques conjuguen elegància i funcionalitat

Les cortines antimosques són elements decoratius tant d’interior com d’exterior altament funcionals que a més de donar vistositat i elegància als espais on se situen estan dissenyades per a obstruir el pas de mosques i altres insectes voladors que causen molèsties i són responsables de la transmissió de malalties i virus.

Aquest tipus de cortines es fabriquen a mida o per a portes de grandària estàndard en materials com a PVC i alumini, de molt alta qualitat que garanteixen la seva durabilitat; les cortines antimosques es dissenyen perquè siguin agradables al vista i harmonitzin amb la decoració de l’espai on se situen.

Les cortines antimosques fabricades en PVC són altament funcionals i brinden aïllament contra insectes voladors i aïllament tèrmic, el PVC és un material molt versàtil que permet una gran varietat de dissenys i colors, entre els quals destaquen diversos tipus de cintes com a Balear, Medes, Translúcida, Dalí, Delta, Estrella, Mar i Gaudí.

Aquestes cintes vénen en una interessant varietat de colors i textures i estan fabricades amb flexible i granza d’alta qualitat, la qual cosa garanteix es pugui fabricar cortines antimosques molt boniques, d’excel·lent qualitat i funcionalitat.

Les cortines antimosques ofereixen grans avantatges, entre elles:

  • Seguretat: els diferents espais de la seva llar estaran protegits de mosques i altres molestos insectes voladors.
  • Tranquil·litat: no haurà de preocupar-se per la nefasta acció de les mosques en aliments o begudes o per les picades d’insectes voladors.
  • Ventilació: els espais on se situen les cortines antimosques estan sempre ben ventilats.
  • Senzillesa i elegància: les cortines antimosques ofereixen dissenys senzills i molt elegants que fan realçar la decoració dels espais on se situen.