Cortines modernes per a aquest 2020

Si et trobes en la cerca d’algun estil modern per a donar-li un ambient estètic i modern per a la teva habitació, sala o cuina, però no comptes amb el temps i les ganes de fer reparacions o canvis a gran escala del teu entorn pots intentar canviant una cosa tan simple com les cortines. Ja que en canviar-les no requereix d’un gran esforç és bastant econòmic, i pot donar-li un gir de 180 graus al teu voltant.

Què hem de saber per a triar unes noves cortines?

Hem de tenir en compte molts factors abans de fer un canvi de cortines, com el color de les parets, l’estil de mobles que posseeixes i qualsevol altra cosa que tinguis en el lloc on vulguis fer el canvi, perquè aquest canvi que fem sigui el més harmoniós possible i no sigui tot el contrari en triar alguna cosa que no va amb la nostra decoració podríem posar l’harmonia de l’entorn en qüestió en total desequilibri.

Quines són les tendències en cortines per a enguany?

Actualment en el mercat el que està marcant tendència són les cortines elaborades en lli, cotó seda i el bambú. Destacant les cortines llises que s’exerceixen bastant bé en gairebé qualsevol estil que vulguem incorporar.

Les cortines que estan més de moda són les cortines d’una sola capa, ja que aquesta dóna un aire de naturalitat al seu entorn ja que les cortines multicapa estan perdent popularitat perquè en alguns casos poden arribar a destorbar i ser ostentoses.

Les cortines romanes i japoneses es caracteritzen per ser una llarga tela (et recomanem en colors clars o directament blanc) que varia la seva longitud la qual és una perfecta opció per a interiors minimalistes.