Evita l’entrada d’insectes a la teva casa

Els insectes voladors com els mosquits i les mosques poden arribar a ser molt molestos, per això és de summa importància mantenir-los allunyats de l’interior de casa. Tant a l’estiu com a la primavera aquests proliferen i es troben en cada racó de la llar, quan no es prenen les precaucions pertinents.

Sumace posa a la disposició dels seus clients dues alternatives perfectes per a evitar l’entrada d’insectes en la llar, es tracta de les mosquiteras i les cortines antimosques.

Cortines antimosques

Les cortines antimosques són, com el seu nom fa referència, una cortina confeccionada amb l’objectiu d’evitar que els insectes com les mosques entrin a la llar. En Sumace es poden adquirir una varietat de dissenys de cortines antimosques en PVC que s’adapten a qualsevol espai.

Aquestes es poden comprar en diversitat de colors perquè combinin amb l’estil decoratiu de la llar.

Mosquiteres

Una altra alternativa per a mantenir als mosquits i altres insectes allunyats de l’interior de casa, són les mosquiteres. Aquestes són una malla mil·limètrica que poden instal·lar-se tant en portes com finestres.

Entre les alternatives que poden adquirir-se en Sumace estan els següents tipus de mosquiteras:

• Plisades, per a col·locar-les en espais extensos.

• Enrotllables, que garanteixen una eficient protecció contra tots els insectes.

• Practicable, perfectes per a portes que s’obren contínuament.

Mantenir els mosquits, mosques i qualsevol altre tipus d’insecte molest allunyat de casa és simple, només es necessita triar entre les cortines o mosquiteres, les que més s’adaptin a les necessitats i després comprar-les en Sumace.