Millors cortines mosquiteres a Fornells de la Selva

Necessites una cortina mosquitera per a bloquejar l’entrada d’insectes com a mosques i mosquits a la teva llar o oficina?

Ens especialitzem en la fabricació i comercialització de mosquiteres, cortines interiors i antimosques, persianes, fantasies i tancaments, la nostra experiència de més de 40 anys ens permet oferir productes de primera qualitat elaborats pels nostres especialistes que compten amb els millors materials i la tecnologia més actual.

Oferim els nostres productes a tota la comunitat de Fornells de la Selva, especialment les cortines mosquiteres, en els seus models:

limpiar mosquitera sumace

Prisada

Un sistema que s’adapta perfectament a grans obertures.

Enrotllable

Amb fàcil sistema d’enrotllat i desenrotllat, ofereix un alt nivell de protecció contra tota mena d’insectes voladors.

Practicable

Un sistema dissenyat especialment per a portes d’alt trànsit.

Tots els nostres productes compten amb qualitat certificada i ofereixen la millor relació qualitat-preu del mercat. Estan disponibles en una àmplia gamma de materials i colors, les cortines mosquiteres es fabriquen en grandària estàndard o a mida, la qual cosa permet satisfer qualsevol necessitat o requeriment dels nostres clients.

Les nostres cortines i persianes garanteixen una excel·lent ventilació i pas de la llum natural als espais interiors, així com major higiene en eliminar l’accés a plagues i insectes. A més són molt fàcils de muntar, desmuntar i netejar. Tenen una vida útil molt llarga, gràcies al seu alt nivell de resistència a l’exposició a elements ambientals, com la radiació solar i la pluja.

Crida’ns ara o comuniqui’s amb els nostres experts a través del formulari de contacte, amb gust li oferirem un pressupost sense compromís. També pot visitar-nos en el nostre local situat en C/ Sud 5, 17458 Fornells de la Selva – Girona.