Millors productes per netejar les persianes

La neteja de les persianes es pot tornar una mica tediós, ja que la brutícia acumulada pot ser difícil d’eliminar, especialment si no es fa amb molta freqüència el procés de neteja.

No obstant això, quan es compta amb els millors productes per netejar les persianes, tot es pot simplificar de gran manera. Si vols que les teves persianes llueixin tan estètiques i netes com des del primer dia que van ser instal·lades, t’aconsellem que utilitzis els productes següents.

Màquines de vapor

Aquest és perfecte per fer el procés de neteja de les persianes exteriors, com les alacantines, aquestes màquines de vapor per al seu funcionament només necessitaran que se’ls col·loqui aigua al dipòsit i una vegada s’endolli i comenci el procés d’escalfat, expulsarà el vapor necessari per afluixar la brutícia acumulada.

Hidronetejadores

En aquest cas, la clau del funcionament és l’aigua que és expulsada a pressió i és precisament aquesta pressió el que ajuda a eliminar amb facilitat la brutícia.

Raspalls multiusos

Aquests sutilitzen manualment, però això no significa que no siguin efectius, al contrari, ajuden a realitzar un procés de neteja de persianes ràpid, precís.

Els raspalls multiusos han d’humitejar-se amb productes com l’amoníac, vinagre o algun altre sabó que sigui neutre, el següent serà fregar les persianes i eliminar tota brutícia.

Plomall

Si les persianes que tens a casa són les venecianes, amb un convencional plomall n’hi haurà prou, fins i tot els raspalls de tres potes t’ajudaran que les persianes venecianes estiguin 100% netes.

Finalment, amb la neteja de les persianes alacantines que s’elaboren en fusta, cal tenir una cura especial, i comprar productes creats específicament per a articles de fusta.

Amb una aspiradora pots retirar la pols i amb un drap humitejat complementaràs el procés de neteja.