enrollable

Mosquitera enrotllable

La mosquitera enrotllable és el tipus de mosquitera més utilitzat en llars i altres espais gràcies a la seva eficàcia i efectivitat per a evitar l’ingrés de tota mena d’insectes, es poden aconseguir en models verticals i horitzontals i compten amb manetes autoajustables de disseny ergonòmic que permet que amb un senzill moviment de braç de pugui pujar o baixar la malla.

Compten amb un calaix de modestes dimensions on es guarda la persiana enrotllada, així es pot mantenir guardada durant els mesos d’hivern i poder utilitzar-la en els mesos on hi ha més calor. L’avantatge d’aquest sistema és que en estar guardada, la mosquitera queda protegida dels elements ambientals.

La seva instal·lació és molt senzilla i es pot col·locar tant en portes com finestres, compten amb un pelut en la seva part inferior que evita que insectes i petits animals puguin ingressar a l’estada, per la qual cosa són ideals per als mesos de l’any en què es presenta una major afluència d’insectes, després com ja vam veure es pot guardar, sense haver de desinstal·lar-la i quedarà llesta per a utilitzar-la en el moment que es necessiti.

Són molt elegants, transparents i no necessiten manteniment, a més s’adapten a qualsevol obertura, per la qual cosa són ideals per a impedir l’accés a insectes rèptils o voladors, així com petits mamífers al nostre habitatge.

Es poden trobar en una gran varietat de colors, per la qual cosa es poden combinar a la perfecció amb el color de l’estada o amb el color del marc de la porta o finestra on se situïn.