mosquitera flexa

Mosquitera flexa

La mosquitera flexa es presenta com una mosquitera enrotllable lateral, que permet que pugui ser instal·lada en portes i finestres. Ofereix un disseny ergonòmic en la barra de la maneta que fa que es pugui accionar des de l’interior o l’exterior de manera controlada, còmoda i eficaç, per la qual es pot instal·lar en habitatges on hi ha persones amb capacitat reduïda.

El seu mecanisme de baula anti vent permet una excel·lent subjecció de la xarxa en la cedeixi inferior. La mosquitera flexa pot ser utilitzada en zones on es presenten vents forts, compta a més amb un mecanisme intern que la bloqueja dels cops de vent, la qual cosa la fa molt pràctica i duradora.

Està fabricada en alumini lacat d’alta qualitat i compta amb guies d’alumini per a facilitar el seu lliscament i garantir una major durabilitat. La tela de la mosquitera és de fibra de vidre amb recobriment de niló d’alta resistència. Compten amb tancament magnètic el que permet la protecció de l’obertura, evitant l’ingrés d’insectes voladors o rèptils.

La mosquitera es recull en un caixa lateral de petites dimensions, on roman oculta una vegada s’enrotlla, la qual cosa permet que es pugui guardar mentre no s’està usant. A més, la tela queda protegida dels elements mediambientals, això permet que es pugui utilitzar o guardar en l’època de l’any que es desitgi sense haver de treure-la i instal·lar-la novament.

Ve en una extensa varietat de colors i acabats fusta, per la qual cosa es pot combinar amb els colors de l’estada o del marc de la porta o finestra on serà instal·lada.