prisada

Mosquitera prisada

Les mosquiteres prisades ofereixen un tancament en plecs en forma d’acordió, ocupen molt poc espai i són més fàcils d’instal·lar que altres tipus de mosquiteres, entre elles les enrotllables. Han mostrat ser ideals per a col·locar-les en grans obertures, fins i tot, no necessiten de guies inferiors. Instal·lades en el sòl faciliten el trànsit, la qual cosa les fa ideals per a portes de pas freqüent.

Es poden instal·lar tant en portes com finestres, ja que el seu mecanisme permet que es puguin utilitzar en manera vertical o horitzontal. Quan s’instal·la en portes, al no tenir guies inferiors és més fàcil realitzar les labors de neteja del pis.

Per ser senzilles de muntar i desmuntar permeten que es pugui netejar fàcilment tant la mosquitera com l’àrea on està instal·lada. A més permeten que es pugui obrir completament la porta o la finestra per a ventilar la seva estada, fins i tot són reflectores de la radiació solar.

Les mosquiteres prisades s’adapten a qualsevol disseny, poden crear-se amb una fulla, dues fulles seguides i fins a tres i quatre fulles, fins i tot si es desitja es poden crear en dues fulles amb tancament central, la qual cosa permet comptar amb un disseny que s’adapta totalment a l’espai, així com els gustos i necessitats de cada client.

Un desavantatge de la mosquitera prisada és la seva fragilitat davant les ratxes de vent, per això en àrees on es presenten vents forts es recomana instal·lar un perfil XL, que els brinda una major subjecció i fa que puguin resistir millor les ratxes de vent.