Nous teixits de cortines i persianes augmenten qualitat de vida

Les cortines són un clàssic que sempre està de moda i més encara quan s’ha innovat en el disseny de nous teixits ideals per a oferir comoditat i calidesa a les habitacions. Les teles lleugeres amb tons moderns aporten versatilitat a qualsevol espai.

Els nous teixits per a la fabricació de persianes i cortines són amigables amb el medi ambient, sense substàncies nocives i qualitat que garanteix zero riscos per a la salut dels seus usuaris. Els teixits que tenen recobriment d’alumini en la seva part posterior aporten major frescor als espais.

Els que compten amb certificació en baix nivell d’emissió de productes i partícules químiques són ideals per a protegir la qualitat de l’aire en escoles, oficines i altres ambients especials.

Els teixits amb propietats anti bacteris estan protegits contra la propagació de bacteris i fongs en elements tan importants com les cortines o les persianes, gràcies a tractaments antibacterianos d’alta qualitat.

Els teixits que tenen certificat de fabricació amb materials reciclats estan de moda en ambients com a oficines i negocis moderns que estan en la tendència de la cura del planeta. S’elaboren amb plàstics i altres materials com PET reciclats.

En oficines i locals s’usen persianes i cortines amb estil, fabricades amb teixits que aporten dissenys artístics i contribueixen a reduir el reflex dels equips de computació, protegint la salut visual dels seus usuaris. La tecnologia permet gaudir d’accessoris i materials d’alta qualitat amb textures i dissenys atractius amb estampats i temàtiques.