On comprar les millors persianes alacantines?

Si busques les millors persianes alacantines, podem ajudar-te a adquirir-les. A cortina Mosquitera España tenim només productes de la millor qualitat.

Les persianes alacantines són aquelles constituïdes per un conjunt de lamel·les que poden elaborar-se en fusta, PVC o altres materials. Una de les seves principals característiques és que són enrotllables i si no saps quina triar, t’oferim dues de les millors opcions.

Persiana alacantina de fusta de pi

Les persianes alacantines són de les més estètiques, el seu ús és comú en àrees com ara finestres, balcons i altres llocs a l’exterior de l’habitatge. Però també es pot fer servir en qualsevol part interior.

Són perfectes per mantenir qualsevol zona completament segura de les inclemències del clima, i si fas ús de les persianes alacantines enrotllables a l’interior de la llar, aquestes seran la millor alternativa per dividir zones de la casa, de manera pràctica i estètica.

T’oferim la varietat més gran de colors, però si dins del nostre catàleg no trobes el color que busques, també pots triar el color a la carta.

Persiana alacantina de PVC

Si busques durabilitat, les persianes de PVC són perfectes, especialment per a exteriors perquè poden resistir la humitat, la neu i tota mena de condicions climàtiques. Algunes de les característiques més destacables d’aquest tipus de persianes alacantines són:

  • Poden fabricar-se en color blanc o marró.
  • Compta amb una corriola metàl·lica que llisca amb més facilitat i sense que es generi cap fricció, el resultat és un procés d’obertura més efectiu.
  • Tenen una corda de polipropilè, el gruix de la qual és de 5mm, tant el material com el gruix d’aquesta corda, garanteixen una major durabilitat.

La forma la tries tu, si vols una persiana punt rodó, inclinada, arc, i de la fabricació ens encarreguem nosaltres.