Persiana amb gelosia a Girona

Les persianes sempre han format part fonamental de qualsevol llar, existeixen de diferents mides, models i amb utilitats particulars. Una de les més sol·licitades és la persiana amb gelosia, un mecanisme que permet orientar la vista de la persiana en tots dos sentits.

Es tracta d’una opció força pràctica per als que tenen problemes d’il·luminació, a més de ser una alternativa molt estètica. Encara que el principal problema és on trobar aquest tipus de persiana, si no se sap on buscar, per fortuna a Sumace es pot trobar.

És una empresa amb anys de tradició a la venda de persianes, es poden trobar els millors models, els millors preus i atenció de primer nivell perquè qualsevol client se senti a gust amb aquest tipus de serveis.

A més, Sumace ofereix assessorament a cada client per ajudar-lo a triar la persiana que més s’adapta a les seves necessitats, segons el tipus d’habitatge i el lloc on serà instal·lada.

Quins són els avantatges de la persiana amb gelosia?

Les persianes amb gelosia ofereixen diferents avantatges a l’usuari, més enllà del que és estètic, això les converteix en una eina pràctica per als que busquen aquest toc d’elegància, acompanyat d’utilitat.

Estalvi de llum

Les persianes amb gelosia tenen la qualitat que es poden reorientar a gust de l’usuari, això permet controlar la quantitat de llum que la persona vol que passi i que es generi un estalvi energètic interessant.

Protecció total contra els raigs de llum

És una opció ideal per als que busquen protecció total contra la llum solar, ja que mentre les persianes estan tancades, no permeten el pas dels raigs solars, així que funciona per a qualsevol ocasió.

Per què esperar més quan es pot acudir a Sumace per adquirir aquesta persiana tan útil i efectiva per a la llar.