Persiana Fantasia

Les persiana d’estoreta són elements funcionals i decoratius que s’adapten perfectament a qualsevol situació, brindant un ambient acollidor, gràcies a la seva gran varietat de models tant enrotllables com plegables i la seva àmplia gamma de colors s’han convertit en una excel·lent opció per a habitatges, oficines, locals i negocis.

Pel seu disseny i materials en què es fabriquen les persianes d’estoreta ocupen molt poc espai, en el mercat actual poden trobar-se persianes de diferent tamanys i si es desitja es poden fabricar a mida, aquestes persianes es fabriquen amb materials naturals com a fusta o teixit de cotó, que són amigables amb el medi ambient.

Són part d’una nova tendència en decoració que busca utilitzar materials reciclables que no afecten el medi ambient i ofereix a qualsevol ambient un estil natural, agradable i atractiu. Estan dissenyades per a regular la quantitat de llum que es desitja deixar entrar a l’estada, a més pels seus dissenys i textures creen bonics jocs de llum.

Aquestes persianes fantasia són un element funcional que impedeix que insectes voladors puguin entrar als ambients on es col·loquen, així en instal·lar-les s’evita haver de col·locar mosquiteres o altres elements, a més les persianes d’estoreta són més vistoses i agradables.

S’ha comprovat que aquest tipus de persianes tenen major resistència al vent, sol, pluja i humitat, la qual cosa les fa ser més durables i les converteix en una excel·lent opció per a decorar i protegir els diferents ambients de l’habitatge, oficina o local comercial.