Persianes amb bon gust i il·luminació moderna

Les persianes estan de moda a tot el món, els seus dissenys clàssics i moderns s’adapten als estils moderns i minimalistes que busquen un ús més pràctic dels espais. Brinden una imatge i inigualable bellesa a les habitacions.

Les persianes amb sistemes moderns d’enrotllament ideal per a l’aprofitament dels espais amb diferents possibilitats d’entrades de llum i l’encant de diferents textures i tons de les seves teles que accentuen els estils decoratius donant un look de bon gust.

Quan es vol oferir major exclusivitat a les habitacions les persianes són una gran opció per tenir espais ben il·luminats, gran privacitat i molt lluminoses amb protecció davant els raigs UV.

Moltes poden tenir mecanismes de motorització que optimitzen el seu ús. Són pràctiques per regular l’entrada de llum i aportar color al disseny interior. Altres models de persianes amb llarga vida útil deixen entrar la llum de forma fàcil i aporten color i textura als ambients oferint major refinació amb estil avantguardista.

Els espais tancats com les oficines poden gaudir de llum natural gràcies als plecs de les persianes elegants de diferents colors i estampats.

Els panells amb estil japonès són una solució ideal per separar espais i també per cobrir grans finestres o portes de vidre. Tenen teixits amb protecció UV i de colors espectaculars o amb dissenys que permeten el seu ús per tots dos costats i cap a la dreta o l’esquerra per protegir la privacitat a les estances i habitacions.