Persianes de fusta alacantina a Girona

Les persianes alacantines de fusta són perfectes per a protegir els habitatges de les diferents condicions climàtiques, per exemple, creen un ambient més càlid durant l’hivern i proporcionen ombres durant l’estiu. A més de que contribueixen a millorar l’estètica de la llar, donant un estil rústic i alhora elegant.

Què és una persiana alacantina?

Són un mètode de protecció contra el vent, el fred i la calor, articles enrotllables que s’accionen a través d’una corda i la fabricació de la qual és en la seva majoria de fusta, encara que també es comercialitzen de PVC.

Beneficis de les persianes alacantines de fusta

A Sumace es poden adquirir persianes alacantines de fusta a Girona i una vegada que s’instal·len ofereixen beneficis com:

  • Protecció contra les inclemències del clima.
  • Garanteix espais més íntims.
  • Perfeccionen l’estètica de l’habitatge.
  • Els acabats són diversos i es poden pintar sense problemes.
  • Poden confeccionar-se a mida de cada espai.

Les persianes alacantines garanteixen una llarga vida útil, això pel fet que els materials usats per a la seva elaboració són resistents.

On es poden instal·lar les persianes alacantines de fusta?

Aquestes persianes són perfectes per a instal·lar-se en l’exterior de finestres i portes, d’aquesta manera ofereixen la millor protecció contra els diferents climes, garantint que es pugui fins i tot estalviar en despeses energètiques, ja que, evita que s’hagi d’usar la calefacció o el sistema de climatització en excés.

Però a més, gràcies a que poden ser confeccionades a mida, també encaixen a la perfecció en espais com les terrasses.