Persianes enrotllables d'alumini

Persianes enrotllables d’alumini a Girona

Les persianes enrotllables d’alumini s’han convertit en les més demandades gràcies al fet que s’integren amb facilitat gairebé qualsevol disseny decoratiu, a més el seu cost és reduït en comparació amb altres alternatives.

Aquestes garanteixen una varietat de beneficis quan s’instal·len a finestres, façanes, entre els quals destaquen els següents.

Garanteixen aïllament acústic i tèrmic

Quan s’instal·len adequadament les persianes d’alumini permeten estalviar energia i crear ambients confortables gràcies a l’aïllament tèrmic i acústic.

Qualitat i estètica

En comparació amb altres materials, les persianes enrotllables d’alumini són duradores, el manteniment que demanen és reduït ia més combinen perfectament amb la decoració de la llar.

S’adapten a qualsevol tipus de finestra

Aquestes són perfectes per a les finestres d’un habitatge o fins i tot per instal·lar-se a garatges, es construeixen a mida, a Sumace es poden comprar persianes enrotllables d’alumini a Girona, per a qualsevol espai. Fins i tot són ideals per a tancaments de terrasses i balcons.

Poden automatitzar-se

En general aquestes persianes s’accionen a través de cordes o cordons, però també es poden automatitzar per permetre un sistema de tancament i obertura més fàcil a través de la instal·lació d’un motor.

Reparació senzilla

En cas de lamel·les trencades no cal preocupar-se perquè aquestes poden ser reparades, o fins i tot es pot substituir la lama danyada i la persiana recuperarà la seva funcionalitat.

Fàcils d’instal·lar

Com que el seu pes és reduït, aquestes persianes es poden manipular fàcilment el que simplifica el procés d’instal·lació.