Persianes orientables

Les persianes orientables són un tipus nou que aprofiten el sistema tradicional enrotllable per a oferir persianes de làmines d’alumini extrusionades que ofereixen gran vistositat i resistència, s’adapten perfectament a qualsevol ambient i grandària de finestra i tenen una durabilitat molt superior a qualsevol altra mena de persianes.

El seu funcionament és similar al d’una persiana enrotllable, amb l’avantatge que les làmines que la componen permeten regular la llum que entra a l’interior de l’estada, la qual cosa ofereix un ambient més càlid i íntim. Una dels avantatges d’aquesta mena de persianes és el seu sistema autoblocant de làmines, que ofereix un nivell d’efectivitat similar al de les persianes autoblocants que s’aconsegueixen en el mercat actual.

Un alt nivell de funcionalitat que no ofereix cap dels sistemes de graduació que s’empren actualment, incapaces de complir tots dos requisits. El sistema de làmines i la seva facilitat d’orientació permet regular i aprofitar al màxim la llum per a aconseguir un estalvi energètic significatiu.

Gràcies al continu flux d’aire en la cambra que crea el tancament de les persianes orientables s’aconsegueix reduir l’escalfament de vidre, la qual cosa permet mantenir l’estada ventilada en tot moment, ja que les làmines es poden orientar d’acord amb les necessitats o voluntat.

La possibilitat orientar les làmines permet crear ambients més íntims, en els quals es pot graduar els nivells de llum natural, a més el seu tancament hermètic ajuda a aconseguir un major aïllament tèrmic, per la qual cosa els ambients sempre conservaran una temperatura més agradable.