SUMACE és una empresa de Fornells de La Selva (Girona) amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la persiana i de la cortina en totes les seves variants. Estem especialitzats en la fabricació i comercialització de cortines mosquiteres confeccionades a mida en plàstic, alumini i fusta, així com dels seus materials (perfils, muntants …); catifes de fusta; persianes alacantines de fusta i PVC i mosquiteres enrotllables alumini.

Els materials i les tècniques que utilitzem en el procés productiu de tots els nostres productes són de primera qualitat, permetent-nos oferir, en tot moment, una àmplia gamma de models i de colors que fa que els nostres articles tinguin un grau d’acceptació molt satisfactori entre els nostres clients .

Fidels als nostres principis empresarials estem duent a terme un procés d’expansió de nous mercats i estem buscant distribuïdors dels nostres productes.

Properament comunicarem amb vosaltres per concertar dia de visita a les seves instal·lacions per presentar-nos personalment i mostrar-li els nostres productes, que de segur seran del seu gust.

Pot consultar el nostre catàleg en el següent enllaç: