mosquitera girona

Raons per les quals usar mosquiteres

Tendeix a pensar-se que les mosquiteres només han d’utilitzar-se en aquells llocs on la calor i la humitat són extrems, no obstant això ofereixen funcions que van més enllà de repel·lir als mosquits, entre elles ressalten:

  • Garantir espais lliures plagues voladores: actualment estem exposats a diversos insectes voladors capaços de transmetre malalties per la inoculació de virus a través de les seves picades, o en el cas de les mosques en transmetre virus i bacteris infecciosos a través del contacte de les seves potes i les seves ales. Les mosquiteres són el mitjà més efectiu per a allunyar-los dels espais interiors.
  • Purificar l’aire: les mosquiteres, d’acord amb la qualitat dels materials en què són fabricades, retenen partícules de pols, pol·len i altres impureses presents en l’aire, responsables d’al·lèrgies en les persones i causants de brutícia en espais interiors. L’ús de mosquiteres millora la qualitat de l’aire i ajuda a mantenir els espais interiors lliures de pols.
  • Ventilació ecoamigable i regulació de la radiació solar: les mosquiteres faciliten el pas de l’aire fresc als espais interiors, generant corrents d’aire natural, la qual cosa ajuda a minimitzar la sensació de calor ambiental, la seva malla permet també regular la intensitat de la radiació solar que ingressa a l’estada, la qual cosa brinda protecció a les persones així com als mobles i altres objectes.

Les mosquiteres de bona qualitat són una inversió intel·ligent que brinda beneficis a la salut i ofereix un alt nivell de confort, a més són ecoamigables i ajuden a reduir el consum d’energia elèctrica.