Sumace, empresa líder en la venda de cortines mosquiteres a Girona

Sumace, és una empresa dedicada a la venda de cortines mosquiteres, cortines antimosquits i persianes alacantines, entre d’altres.

Des que es va fundar Sumace fa més de 40 anys, hem treballat de valent per oferir als nostres clients productes d’alta qualitat i un servei excepcional. Estem orgullosos de dir que hem guanyat la confiança i el respecte dels nostres clients i ens hem establert com una empresa líder al nostre sector.

Les nostres cortines mosquiteres són el producte estrella de Sumace. Estan fabricades amb materials d’alta qualitat i són molt efectives per mantenir els mosquits allunyats de casa teva. A més, són fàcils dinstal·lar i es poden adaptar a qualsevol tipus de finestra o porta.

També oferim cortines antimosquits, que estan fabricades amb un material especial que impedeix que els mosquits entrin a casa teva. Són perfectes per a aquells que tenen al·lèrgies o sensibilitats als mosquits i no volen dependre de repel·lents químics.

Finalment, les nostres persianes alacantines són una opció elegant i pràctica per controlar la llum i la calor a casa teva. Són fàcils de manejar i es poden ajustar per deixar entrar la quantitat desitjada de llum i aire fresc.

A Sumace, estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients. Oferim una àmplia gamma de productes a preus competitius i sempre estem disposats a ajudar els nostres clients a trobar el producte adequat per a les vostres necessitats. Si estàs interessat en les nostres cortines mosquiteres, cortines antimosquits o persianes alacantines, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a protegir la teva llar i crear un entorn còmode i agradable per a tu i la teva família. Esperem tenir notícies teves aviat!